Alle typer

Tannlegene Skaale og Sælen AS i Bergenhus, Hordaland

Tannlegene Skaale og Sælen AS i Tverrgaten 11, Bergen, Hordaland: anmeldelser, åpningstider, kjøreanvisninger, bilder, kontakter etc.

Telefon: +47 55 32 66 93

Adresse:

Tverrgaten 11, Bergen,
Bergenhus, Hordaland
5017
Få veibeskrivelse

Kategorier: Tannlege

Anmeldelser om Tannlegene Skaale og Sælen AS

  • ✪ ✪ ✪ ✪
    Elendig. Ble oppringt 20 november fordi tannlegen min hadde henvist meg til disse fjottene. Takker høflig nei til timen, forklarer at jeg ønsker å vente til nyåret slik at jeg slipper og sitte hele julen med operert munn. Hører ingenting før dagen timen egentlig skulle vært (15 jan), damen lurer på hvor jeg er og om jeg er på vei, jeg forklarer situasjonen og hun sier at det skal gå greit. Fikk nå en faktura med syv utropstegn(?), er det barn som jobber her? Skjønner dere ikke at det ikke bare er å sende ut krav dere ikke har noen som helst rett på å kreve inn? Det er Ikke min skyld at dere ikke klarer å registrere riktige opplysninger i systemet deres, oppriktig talt. Anbefaler alle og holde seg unna denne "bedriften"
    26/04/2017
    av Svein Andersson
Hvordan ville du vurdere denne tjenesten?

Fotogalleri av Tannlegene Skaale og Sælen AS

Handle om Tannlegene Skaale og Sælen AS i Bergenhus

Tannlegene Skaale og Sælen AS ligger på Tverrgaten 11, Bergen, Bergenhus, Hordaland.